Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Αρχαία Ολυμπία

Υπό το σχιστό μάτι των πρακτόρων η αφή

Αυστηρά μέτρα για την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας έχει πάρει η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με Κινέζους πράκτορες προκειμένου να αποφύγουν την παρουσία Θιβετιανών κατά την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, οι εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις εδώ και μέρες παρακολουθούνται στενά, ώστε να μην πατήσουν τα ιερά χώματα της Ολυμπίας Θιβετιανοί διαδηλωτές. Άλλες πληροφορίες θέλουν Έλληνες αστυνομικούς και Κινέζους πράκτορες να έχουν πάρει σβάρνα τα ξενοδοχεία της Ολυμπίας –και όχι μόνο- και να ζητούν πληροφορίες για τυχόν Θιβετιανούς πελάτες. Επί τη ευκαιρία, να τονίσουμε πως η παροχή τέτοιου είδους πληροφοριών από τους ξενοδόχους, ονομάζεται χαφιεδισμός και τιμωρείται από την Ιστορία.
Στόχος της έντονης κινητοποίησης των ντόπιων και ξένων πρακτόρων είναι να μην γίνει κουβέντα για το υπό κινεζικής κατοχής κρατίδιο του Θιβέτ. Βλέπετε, οι Κινέζοι, σε αντίθεση με τους χιτλερικούς εμπνευστές της αφής, έχουν ένα μικρό κόλλημα με λέξεις όπως «κατοχή», «ανθρώπινα δικαιώματα», «καταπατήσεις». Κατά τ’ άλλα όμως…

3 σχόλια:

andreas athanasopoulos είπε...

Με οδηγό το Άγιο Φως της Ανάστασης ας πορευτούμε όλοι μαζί με Αγάπη, Αλληλεγγύη και Σεβασμό για το περιβαλλον και τον συνάνθρωπό μας, καλό πάσχα!

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

...και λέω εγώ τώρα: ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙL σας κάπου εδώ να το βρίσκει καμμια ψυχή;

thesi news είπε...

καλημέρα φίλε μου! Η επιθυμία σου εξετελέσθη!