Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Με Εμφύλιο απειλεί ο Μπεγλίτης το λαό!

Με μια προκλητικά αυταρχική και ολοκληρωτικής αντίληψης συνέντευξη στην εφημερίδα ΝΕΑ ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης, «προειδοποιεί τον ελληνικό λαό και τις κοινωνικές δυνάμεις να συνειδητοποιήσουν την εκρηκτική κατάσταση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διαφορετικά ο δρόμος της εσωτερικής σύγκρουσης θα είναι ανοικτός»! Αυτό που είπε δηλαδή ο Μπεγλίτης είναι πως ή υποτάσσεστε στον εργασιακό και κοινωνικό Μεσαίωνα ή η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε Εμφύλιο Πόλεμο!


Εν τω μεταξύ, με επείγον σήμα το Γενικό Επιτελείο Στρατού θέτει όλες τις μονάδες σε Επιφυλακή φοβούμενο κοινωνικές εντάσεις εξαιτίας των βίαιων αντικοινωνικών μέτρων. Σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», το Σαββάτο 17/09 στη ΣΕΑΠ Ηρακλείου Κρήτης, ο Λοχαγός Σ., που εκτελούσε καθήκοντα Επόπτη ενημέρωσε τη φρουρά για την ύπαρξη του εν λόγω απόρρητου σήματος και απαίτησε από τους Σκοπούς να επαγρυπνούν, γιατί η διαταγή προέβλεπε να τεθούν όλες οι μονάδες σε Επιφυλακή και να λάβουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Το απόρρητο σήμα του ΓΕΣ επιβεβαιώνει τα εξής: όντως οι Ένοπλες Δυνάμεις εντάσσονται σε σχεδιασμούς Καταστολής των κοινωνικών κινημάτων.


Στην ενημέρωση του ο Λοχαγός πληροφόρησε τους φαντάρους σκοπούς ότι η ύπαρξη του απόρρητου σήματος έγκειται στην εξαγγελία μέτρων που πλήττουν τον εργαζόμενο λαό, αναφέρθηκε στις σχεδιαζόμενες απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, στην επιβολή βαριάς φορολογίας που είναι πιθανόν να προκαλέσουν έντονες κοινωνικές αντιδράσεις για τις οποίες ο Στρατός πρέπει να είναι προετοιμασμένος!


Όλα αυτά δείχνουν ότι η επιβολή των μέτρων ήταν προαποφασισμένη, καθώς η ενημέρωση των φαντάρων για το σήμα του ΓΕΣ που έθετε τον Στρατό σε επιφυλακή προηγήθηκε ημερολογιακά της εξαγγελίας των βάρβαρων μέτρων. Επίσης, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η βουβή κοινωνική οργή που δεν έχει μεταφραστεί στην αντίστοιχη και απαιτούμενη κοινωνική αντίσταση και ανυπακοή απέναντι στην επιβαλλόμενη χρεοκοπία του κόσμου της εργασίας, αποτελεί παράγοντα που λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τα καθεστωτικά επιτελεία.


Το ερώτημα, λοιπόν, από δω και πέρα, είναι τι θα κάνει ο στρατός. Γιατί είναι σαφές ότι μόνο με τα ΜΑΤ και τους ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ δεν εξασφαλίζεις τη διατήρηση του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Όσες Αύρες και να αγοράσετε, κύριοι στο Μαξίμου, όσα δακρυγόνα-πλαστικές σφαίρες και να προμηθευτείτε, είναι σίγουρο ότι όταν ξεσπάσει η κοινωνική οργή δε φτάνουν.


Γιατί όταν ωθείς μια κοινωνία να ψάχνει στα σκουπίδια, να ζει από τα συσσίτια, να κλέβει στα σούπερ μάρκετ γάλα και μακαρόνια να ταΐσει τα παιδιά της, όταν κόβεις το ρεύμα στον άνεργο και του επιβάλλεις χαράτσια, ε τότε δημιουργείς όρους αντίστοιχης Κοινωνικής Εξέγερσης με αυτές που συγκλόνισαν τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Και εκεί, στην κορύφωση της ταξικής σύγκρουσης, κατέβασαν τα τανκς!


Γιατί τότε δε φτάνουν οι δολοφόνοι της Αστυνομίας. Τότε θα χρειαστεί ο Στρατός. Όχι για να κάνει Δικτατορία. Γιατί τη Δικτατορία την Ζούμε! Είναι η Κοινοβουλευτική Δικτατορία του ΠΑΣΟΚ, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, με την στήριξη ΝΔ-ΛΑΟΣ-Μπακογιάννη. Είναι η «έκτακτη κατάσταση στην οικονομία» σύμφωνα με το Βενιζέλο που απαιτεί «έκτακτη ανάγκη και στην πολιτική», βάζει την Κοινωνία σε Γύψο, περιστέλλει τις κοινωνικές ελευθερίες και κάνει ανά πάσα στιγμή επίδειξη ακραίου κρατικού αυταρχισμού όπως συνέβη στη ΔΕΘ και απέναντι στις κινητοποίησες του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους Φόρους και τα Χαράτσια σας!


Το επόμενο βήμα είναι να βγάλετε το Στρατό στους δρόμους για να περιφρουρήσει την συντεταγμένη οικονομική και πολιτική σας χρεοκοπία, για να καταστείλει τα εξεγερμένα πλήθη, όπως προβλέπουν οι νόμοι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, οι αποφάσεις της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.


Όμως ξεχνάτε ότι οι στρατιωτικοί έχουν αντιδράσει ήδη στην πολιτική σας με Λευκή Απεργία, με κινητοποιήσεις και αναζητώντας την οργανωμένη συνδικαλιστική οργάνωση. Αλήθεια, ποιους στρατιωτικούς θα κατεβάσετε στο δρόμο: τους ΕΠ.ΟΠ.; Αυτούς που ήδη απολύετε και εναντίον των οποίων ετοιμάζετε Πογκρόμ χαρακτηρίζοντας τους Άχρηστους; Μήπως θα κατεβάσετε τους Φαντάρους; Αυτούς που αυξάνετε τη θητεία για να καλύψετε με τη Δωρεάν Εργασία τους τις απολύσεις χιλιάδων ΕΠ.ΟΠ., που τους έχετε φορτώσει το οικονομικό βάρος της υποχρεωτικής στράτευσης, τους ταΐζετε ληγμένα κρέατα και κοτόπουλα, τους χρησιμοποιείτε ως υπηρέτες στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις και τους έχετε Αναλώσιμους στην Κύπρο και στην παραμεθόριο για τις ανάγκες του ιμπεριαλιστικού ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, για τα πετρέλαια και τις ΑΟΖ που ξερογλείφεται ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης και ο Κοπελούζος και λοιποί επιχειρηματίες; Σας διαφεύγει φαίνεται η μαζική άρνηση των φαντάρων να καταστείλουν την εξέγερση του 2008, μετά τη δολοφονία του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου από τους Αστυνομικούς σας!


Ή μήπως υπολογίζετε τους αξιωματικούς; Αυτούς που σύμφωνα με δημοσιεύματα «Πληρώνονται... και κλαίνε! Αναδρομικές...μειώσεις»!Αυτό το μήνα με τις αναδρομικές περικοπές που άρχισαν από τον προηγούμενο και θα συνεχιστούν για άλλους δύο μήνες, ανάλογα με το βαθμό θα βάλουν στη τσέπη τους από 150 έως και 500 ευρώ! Η κατάσταση στο στρατό είναι δραματική και το κλίμα τεταμένο.


Οι μόνοι που σας μένουν πιστοί είναι τα ΜΜΕ, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια σας και ο κόσμος του πλούτου.


Γι’ αυτό, στο πίσω μέρος του μιαλού σας να έχετε πάντα την ερώτηση που έκανε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Π. Δημητρουλόπουλος, απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα: «Υπουργέ, προλαβαίνουμε να φύγουμε;».




Δεν υπάρχουν σχόλια: